Τρίτη 7 Μαΐου 2013

Φεστιβάλ... μαστούρας στο Πνευματικό κέντρο του Δήμου Αθηναίων! Μαζί με το Ισλαμ, τους Λάθρο, τους Gay, τους πρέζονες ο Δήμαρχός μας.

Αντιαπαγορευτικό Φεστιβάλ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ με χορηγία του ΣΥΡΙΖΑ, Οικολόγων και Δήμου Αθηναίων

Η παρακμή, ο εκφυλισμός και η ηθική αποσάθρωση τελειωμό δεν έχουν, όπως φαίνεται, για τους παράγοντες και τους… παραγοντίσκους του καθεστώτος. Στην προσπάθειά τους να εκτελέσουν πιστά τα σχέδια των εντολοδοτών τους για ολοκληρωτικό αφανισμό της Πατρίδας μας, βασικό τους μέλημα είναι να εξαλείψουν εξαρχής κάθε αντίσταση στα ύπουλα σχέδιά τους. Και τι σπουδαιότερο για εκείνους από το να οδηγήσουν την ελληνική κοινωνία σε πλήρη διάλυση και το δυναμικότερο κομμάτι της, τη Νεολαία, στην απόλυτη ύπνωση.  Όπως είναι γνωστό κάθε χρόνο τελείται, συνήθως εντός του περίφημου πανεπιστημιακού ασύλου, το γνωστό «αντιαπαγορευτικό φεστιβάλ» με κεντρικό θέμα την πλήρη αποποινικοποίηση της κάνναβης (χασίς). Διοργανώνεται από τα γνωστά «επαναστατημένα» νιάτα της άπλυτης αριστεράς, αποτελεί επί της ουσίας την ετήσια εμποροπανήγυρη «χόρτου»-και όχι μόνο-και απολαμβάνει της πλήρους ανοχής από την επίσημη πολιτεία η οποία όχι μόνο δεν το απαγορεύει αλλά στέκεται αδρανής καίτοι γνωρίζει... πως με το πρόσχημα της «έκφρασης των ιδεών» συντελείται ένα έγκλημα εις βάρος της κοινωνίας και της Ελληνικής Νεολαίας. Στο εν λόγω φεστιβάλ γίνεται πλύση εγκεφάλου σε εκατοντάδες νεολαίους, σε μεγάλο ποσοστό ανήλικους, προκειμένου να αποδεχθούν ως «φυσιολογική» και «αβλαβή» τη χρήση ναρκωτικών ουσιών. Και, φυσικά, το τι περεταίρω συμβαίνει το αφήνουμε στη φαντασία του αναγνώστη. 
Φέτος η εν λόγω εκδήλωση -διαφήμιση της»μαστούρας» θα διεξαχθεί σε τέσσερις ημέρες και συγκεκριμένα στις 8, 9, 10 και 11 Μαΐου. Μάλιστα, για την έναρξη της εκδήλωσης έχει διατεθεί το… Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων! Άμεση, δηλαδή, συνδρομή του Καμίνη στην διοργάνωση του συγκεκριμένου φεστιβάλ με αντικείμενο, σύμφωνα με τους διοργανωτές του, την «αντίθεση στην απαγόρευση» του «χόρτου»! Ίσως θα πρέπει ο κύριος Καμίνης να προχωρήσει σε ανάλογη εκδήλωση (με αντίστοιχο «κέρασμα») κατά την προεκλογική των δημοτικών εκλογών περίοδο, καθώς στην περίπτωση που είναι υποψήφιος και πάλι μόνο «φτιαγμένος» κάποιος κάτοικος του Δήμου Αθηναίων θα τον ψήφιζε..

Δεν υπάρχουν σχόλια: